Velkommen til DLF eHøstmøte 2020!

(oppdatert 9. september)

DLF inviterer i år til digital samling 15. oktober 2020 kl. 9:00 – 12:30.

Helt siden starten i 1962 har DLF Høstmøte etablert seg som et av årets viktigste møteplasser for lederne i dagligvare- og serveringsbransjen, leverandører og handel. Vi tilbyr en innholdsrik fagdag, en unik møteplass og festkveld med gode bransjekolleger. De siste årene er det Tønsberg som har vært lokasjon for denne begivenhetsrike dagen. I år blir et unntaksår, DLF Høstmøte blir gjennomført digitalt 15. oktober.

Det har vært et unntaksår for alle og på alle måter- og det at DLF Høstmøte blir eHøstmøte i år trenger ingen ytterligere forklaring. Kanskje er situasjonen en annen og det er normaltilstand i oktober. Dette vet vi ikke og vi velger derfor å ta konsekvensene av usikkerheten og planlegge noe vi vet vi kan gjøre bra, uansett hvilket smittevernregime som måtte gjelde i samfunnet og i de enkelte selskapene.

Program

Det er mange viktige saker på bransjens agenda denne høsten. Vi samler erfaringer og bygger ny kunnskap i koronaens kjølvann, vi har fått en stortingsmelding med mange diskusjonspunkter, og vi forbereder oss på at Dagligvaretilsynet skal starte opp sitt arbeid med Lov om god handelsskikk.

Vi lover et innholdsrikt og høyaktuelt program på historiens første DLF eHøstmøte den 15. oktober!

Invitasjon og påmelding

eHøstmøtet er gratis og alle ansatte i DLFs medlemsbedrifter kan melde seg på. Samme gjelder øvrige gjester som har mottatt invitasjon pr mail.

DLF eHøstmøte er kun åpent for ansatte i DLFs medlemsbedrifter og inviterte gjester.

DLF Utmerkelser 2020

Tradisjonen tro skal vi også kåre vinnere av DLF Utmerkelser 2020. Finalister vil bli presentert på eHøstmøtet. Husk å nominere din kandidat. Frist 10. august!