DLF Høstmøte 2017 programmet er klart. Påmeldingfrist 13. oktober

Invitasjon til DLF Høstmøte 2017 ble send ut til alle våre medlemmer fredag 1. september.  Bruk lenken i mailen du har mottatt til å melde deg på. Har du ikke mottatt noe og du ønsker å delta, gi oss beskjed.  Påmeldingfrist 13. oktober.

 

Tid og sted:

Torsdag 19. oktober kl. 10.00 – Quality Hotel Tønsberg. Registrering fra kl 09.30.

DLF Høstmøte 2017 program

DLF har i år gleden av å presenterer DLF TALKS, der gjester fra bransjen og DLFs egne medlemmer entrer scenen for å presentere sine budskap. Korte Talks i kombinasjon med faglige foredrag blir til sammen en innholdsrik fagdag og en unik møteplass, som avrundes med festkveld med gode kolleger og utvalgte gjester.

Guri Solberg er konferansier og skal lede oss gjennom denne innholdsrike dagen.

Til DLF TALKS vil vi få besøk av handelen representert ved Ole Robert Reitan, Rema 1000, Geir Inge Stokke, Coop Norge, Runar Hollevik, NorgesGruppen, Kjetil Graver, Godtlevert.no/Adams Matkasse og Jan van der Burg, ServiceGrossistene.

 

Har du ett budskap du ønsker å dele med bransjen?

Nå får du muligheten til å benytte deg av høstmøtets scene til å få hele bransjens oppmerksomhet.Vi har holdt av tre ledige «Talks» plasser som vi ønsker å gi til våre medlemmerLes mer om hvordan du kan sikre deg en plass.

Foredragsholdere

Bente Sollid Storehaug, adm. dir Wizaly Nordic AS. Styremedlem i Boostcom Gruppen og Dot Global.

Hilde Tonne, leder Advisory Board i DIGITALNORWAY, styremedlem i Danske Bank Group og Vattenfall AB.

Eirik Newth, astrofysiker, forfatter og formidler av vitenskap, teknologi og fremtidstenkning.

Daniel Lucht, Global Reserch Director hos ResearchFarm.

Martin Klafstad og Jan Ove Rivenes er partnere i Emendor Advisors.

DLF Utmerkelser

Det blir dessuten storslått prisutdeling av DLF Merkevarepris, DLF Samfunnsansvarspris og DLF Innovasjonspris. Vi ønsker å hedre våre medlemmer og løfte fram de positive bidragene våre merkevarebedrifter står for.

Innovasjonsprisen tildeles et DLF-medlem som har maktet å skape begeistring og verdi for forbruker, leverandør og handel. Vinneren av merkevareprisen skal hedres for det gode arbeidet som er gjort i å bygge en sterk og solid merkevare. Samfunnsansvarsprisen går til den bedriften som på best mulig måte bruker sin posisjon til å ta et betydelig samfunnsansvar, og som inspirerer resten av bransjen.

Påmelding

Invitasjon er sendt våre medlemmer og gjester, bruk lenken i mailen du har mottatt ved påmelding.  En mer detaljert programoversikt kommer senere.

Medlemmer som ikke har mottatt invitasjon og ønsker å delta, ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Siw Skjervold. 

Registrering fra kl 09.30 og vi starter presis kl. 10.00 med konferansedagen.

 

DLF Høstmøte er kun åpent for ansatte i DLFs medlemsbedrifter, samt inviterte gjester.

Konkurranserettslige forholdsregler

Deltakere i DLFs møter og aktiviteter skal ikke innlate seg på drøftelser, handlinger eller opptreden som kan krenke konkurranselovgivningen. Deltakerne skal ikke drøfte eller utveksle konfidensiell eller konkurransesensitiv informasjon, herunder ikke-offentlig informasjon om priser, rabatter, markedsstrategier, salgs- eller leveringsvilkår, mv. Dette gjelder både for formelle DLF-møter, men også ved uformelle samtaler eller drøftelser før, under eller etter møter i DLF-regi. Se for øvrig Retningslinjer for DLFs møter

Aktuelle sider:

DLF Høstmøte