DLF TALKS – har du et budskap du ønsker å dele med bransjen på DLF Høstmøte?

(oppdatert 4. okt)

Vi har valgt ut tre medlemmer som har fått en DLF Talks plass. Se fullstendig program for detaljer.

 

 

DLF har i år gleden av å presenterer DLF TALKS DLF Høstmøte torsdag 19. oktober i Tønsberg.

Inviterte gjester fra bransjen og DLFs egne medlemmer entre scenen for å presentere et kort og konsist budskap de ønsker å dele med oss andre. Korte Talks i kombinasjon med faglige foredrag blir til sammen en innholdsrik fagdag og en unik møteplass.

Har du et budskap du ønsker å dele med bransjen?

Vi har holdt av tre «Talks» plasser som vi ønsker å gi til våre medlemmer. Tips oss gjerne dersom du har en kollega du mener bør få en «talks» for å dele sitt budskap, så tar vi gjerne kontakt med vedkommende.

En DLF TALK varer maks 10 minutter (og maks 5 slides for de som vil bruke presentasjon). Det kan ikke være en firmapresentasjon, men må være et tema som berører hele bransjen. Er du usikker på om ditt budskap / tema er aktuelt er det bare å ta kontakt med DLF administrasjonen.

Dette må du gjøre

Send oss en mail innen 25. september og fortell oss om hvorfor nettopp du (eller en kollega) skal få denne muligheten. De tre som blir valgt ut vil bli kontaktet og bekreftet 28. september.

Representanter fra handelen kommer med sitt budskap

Handelen blir representert ved Ole Robert Reitan, Rema 1000, Geir Inge Stokke, Coop Norge, Runar Hollevik, NorgesGruppen, Kjetil Graver, Godtlevert.no/Adams Matkasse og Jan van der Burg, ServiceGrossistene.

DLF Høstmøte er kun åpent for ansatte i DLFs medlemsbedrifter, samt inviterte gjester.

Relevante lenker:

DLF Høstmøte 2017 program

DLF Høstmøte

DLF Utmerkelser

Konkurranserettslige forholdsregler

Deltakere i DLFs møter og aktiviteter skal ikke innlate seg på drøftelser, handlinger eller opptreden som kan krenke konkurranselovgivningen. Deltakerne skal ikke drøfte eller utveksle konfidensiell eller konkurransesensitiv informasjon, herunder ikke-offentlig informasjon om priser, rabatter, markedsstrategier, salgs- eller leveringsvilkår, mv. Dette gjelder både for formelle DLF-møter, men også ved uformelle samtaler eller drøftelser før, under eller etter møter i DLF-regi. Se for øvrig Retningslinjer for DLFs møter