Program torsdag 19.oktober 2017

Det blir ikke delt ut fysisk program 19. oktober.

Program

Om DLF Høstmøte 2017

DLF Høstmøte er kun åpent for ansatte i DLFs medlemsbedrifter, samt inviterte gjester.

Kl. 9:30 – 10:00 Registrering

Guri Solberg konferansier

Guri Solberg har bl. a vært programleder for prisutdelinger som Amanda, Nordic Music Awards og Gullfisken, og intervjuet alt fra politikere til popstjerner i programmene «Ettermiddagen» og «Sommertid». Hun er tilbake som konferansier på DLF Høstmøte for fjerde gang.

Kl. 10:00 Åpning

 Helge Hasselgård  Adm.direktør DLF 

Helge Hasselgård er administrerende direktør i Dagligvareleverandørens foreningen (DLF). Han har vært i DLF siden 2006, og kom fra stillingen som direktør i Bryggeri- og mineralvannforeningen.

«Står varehandelen foran sin største transformasjon noensinne?» 

Bente Sollid Storehaug. Adm. direktør i Wizaly Nordic

Bente Sollid Storehaug er adm. direktør i Wizaly Nordic. Hun er styreleder i Boostcom Gruppen og Dot Global og medlem av konsernstyrene i Polaris Media, Europris, samt The Future Group. Storehaug etablerte Digital Hverdag i 1993, i dag Bouvet. Abelia kåret henne nylig til en av de fremste ITkvinnene i Norge.

 

 Sverre Øverland daglig leder Nøgne Ø 

Sverre Øverland er daglig leder i Nøgne Ø og er en av tre DLF medlemmer som har fått en DLF Talk plass. Sverre skal fortelle om utviklingen håndverksøl har vært gjennom siden starten og frem til nå. 

  Kjetil Graver Gründer og Adm.direktør i Godtlevert.no/Adams Matkasse 

Kjetil Graver er gründer av Godtlevert.no, som nylig fusjonerte med Adams Matkasse. Han har mange historier om reisen fra å stå og pakke varer selv i hjørnet av et lager til å bygge opp en virksomhet som nå omsetter for over 700 millioner kroner i løpet av få år.

«Har leverandører og handel glemt forbrukeren?»

Martin Klafstad og Jan Ove Rivenes Partnere Emendor Advisors

Martin Klafstad har lang erfaring fra dagligvarebransjen, både som leverandør og detaljist. Han har blant annet hatt ansvaret for Kavli i Norge, for innkjøp, marked og industrivirksomheten i REMA 1000, og har også lang erfaring fra Orkla ASAs merkevarevirksomheter. Martin har sitt fokus på å utvikle og sørge for gjennomføring av vekst- og innovasjonstiltak i forbrukernære virksomheter.

Jan Ove Rivenes er en av grunnleggerne av Emendor Advisors. Han har tidligere vært ansvarlig for merkevareselskapene i Orkla Brands Nordic, og var en del av Orklas konsernledelse.  Jan Ove har hatt ansvar for betydelig topp- og bunnlinjeutvikling gjennom både organisk og strukturell vekst i mange av Orklas merkevareselskaper”

  Michael Leyk  General Manager Nordic Countries Red Bull Norway AS

Michael Leyk er General Manager i Nordic Countries Red Bull Norway AS, som er en av tre DLF medlemmer som har fått en DLF Talks. Michael skal snakke om «working with the X-Y-Z generation”.

Presentasjon av finalister til DLF Samfunnsansvarspris (vinneren kåres på festmiddagen senere på kvelden)

Hilde Tonne Styreleder

Hilde Tonne leder Advisory Board i DIGITALNORWAY – Toppindustrisenteret AS, et selskap hun var med å etablere. Hun er styreleder i Hafslund AS og styremedlem i Danske Bank Group.

Hilde var konserndirektør i Telenor Group fra 2007 til 2015, der hun bl.a. var ansvarlig for global industriell utvikling. Hun kom til Telenor fra Norsk Hydro Olje&Energi der hun var direktør for Teknologi og Forskning. 

  Runar Hollevik Konsernsjef NorgesGruppen 

Runar Hollevik er konsernsjef i NorgesGruppen og har ledet Asko Norge fra 2008.

Kl. 13:00 – 14:00 Lunsj

«Innovations driving shopper behaviour change, with a focus on Amazon»

Daniel Lucht Global Researcher Director Research Farm

Daniel Lucht er Global Research Director hos ResearchFarm. Hans oppdrag omfatter utvikling av strategisk innhold, nye inntektsstrømmer og forretningsstrategier. Han har jobbet med mange ledende selskaper som Tesco, Nestlé og Disney. Daniel er ofte sitert i bransje- og nasjonale medier.

  Jan van Der Burg  Adm.direktør Servicegrossistene 

Jan van der Burg er administrerende direktør i Servicegrossistene og styreleder i European Catering Distributors. Han kjenner storhusholdningsbransjen godt både nasjonalt og internasjonalt, og har også arbeidet med dagligvare på nett tidligere.

Presentasjon av finalister til DLF Innovasjonspris (vinneren kåres på festmiddagen senere på kvelden)

 Geir Inge Stokke Konsernsjef Coop

Geir Inge Stokke er konsernsjef i Coop. Han tiltrådte stillingen i 2015, og har gjennom 25 år hatt ulike lederstillinger i Coop.

 Arne Kristian Kolberg Konsernsjef Nortura

Arne Kristian Kolberg er konsernsjef i Nortura som er en av tre DLF medlemmer som har fått en DLF Talk. Arne Kristian skal  snakke om «å stå i stormens øye».

Presentasjon av finalister til DLF Merkevarepris (vinneren kåres på festmiddagen senere på kvelden)

 Ole Robert Reitan  Adm.direktør REMA 1000 AS 

Ole Robert Reitan er administrerende direktør i REMA 1000 AS, og har ansvaret for REMA 1000 i Norge og Danmark, samt REMA industrier. Han er styremedlem i Reitangruppen AS.

Erik Newth Fremtidstenker

«Demografi og teknologi: To utfordringer for DLF de neste 15 årene»

Eirik Newth er utdannet astrofysiker, er forfatter og formidler av vitenskap, teknologi og fremtidstenkning. I sin virksomhet som fremtidstenker mener han at å forstå fremtiden ikke handler om å spå, da spådommer oftest slår feil. Langt viktigere er det å forstå de brede drivkreftene og megatrendene som former vår tid – og tiårene som skal komme.

 Øystein Bu  Adm. direktør i Dr. Oetker Norge og styreleder i DLF. 

Øystein Bu er administrerende direktør i Dr. Oetker Norge og styreleder i DLF. Øystein har vært i bransjen i en årrekke, og har tidligere hatt stillinger i blant annet KiMs og Lilleborg.

Kl. 17:00 Fagdag avsluttes

Kl. 19:00 Apertiff og festmiddag

Slik finner du fram

Veibeskrivelse fra Google Maps

Quality Hotel Tønsberg

Ollebukta 3,

3126 Tønsberg , Norge