Aktuelt

Hva gjør du med overskuddsmaten?

Heldigvis er det enkelt å gjøre noe med overskuddsmaten, den kan re-distribueres til vanskeligstilte. Aldri før har fokuset på matsvinn vært høyere. Matsentralen Oslo tar imot overskuddsmat fra leverandører og grossister. Det hadde vært fint om du også gjør avtale med Matsentralen.
29/06/2016/av DLF administrasjonen

Felles verdiskaping

DLFs nye styreleder er opptatt av å fokusere på felles verdiskaping mellom leverandørene og handelen. - Det vil selvsagt alltid være områder hvor handelen og leverandørene i DLF har ulike synspunkter. Det er helt greit å være uenige, men jeg ønsker at vi skal ha et større fokus på forhold som kan bidra til felles verdiskapning, sier Bu.
09/06/2016/av DLF administrasjonen

Hvor går grensene for konkurranse?

DLF arrangerte i samarbeid med advokatfirmaet Arntzen de Besche et frokostmøte om hvilke utfordringer aktører innenfor dagligvarebransjen møter. Dagligvarebransjen opplever en stadig skarpere konkurranse og nye produkter lanseres i raskt tempo. Hva kan man lovlig la seg inspirere av andre konkurrenters produkter, hva må man holde avstand til, og hvor går grensene?
04/05/2016/av DLF administrasjonen

Grønt Punkt tilbyr One Stop Shop

Grønt Punkt er landets ledende returselskap på emballasje med over 6000 medlemmer. Fra 1. mai tilbyr Grønt Punkt Norge (GPN) "One Stop Shop", en enkel og helhetlig løsning for produsenter som ivaretar sitt ansvar for å ta imot emballasje.
03/05/2016/av DLF administrasjonen

DLF ønsker Røros Mat velkommen!

Rørosmat er et selskap som koordinerer salg, distribusjon og prosjekter for 35 lokalmat-produsenter fra Rørostraktene, under sin visjon «Sammen om matglede».
28/04/2016/av DLF administrasjonen

DLF Lønnsundersøkelse

Invitasjon til årets lønnsundersøkelser er nå sendt til hovedkontaktene i alle våre medlemsbedrifter. De bedrifter som bidrar med data inn til undersøkelsene får ta del i resultatene gjennom anonymiserte rapporter.
28/04/2016/av DLF administrasjonen

Hvem fortjener optimeringsprisen 2016?

Næringslivets Emballsjeoptimeringskomité (NOK) søker gode eksempler som kan dokumentere nye og forbedrede emballasjeløsninger til beste for miljøet. Den beste kandidaten vil bli tildelt Optimeringsprisen 2016.
28/04/2016/av DLF administrasjonen

Ny STAND om fordeling av holdbarhet

Utgått på dato eller utgått liggetid er hovedårsaken til matsvinn hos matindustri, grossist og dagligvarehandel. Ny STAND001 åpner for mer fleksibel tilnærming til fordeling av holdbarhet mellom aktørene.
27/04/2016/av DLF administrasjonen

Øystein Bu – ny styreleder i DLF

Vi gratulerer Øystein Bu, adm. direktør for Dr. Oetker Norge AS, som ble valgt til ny styreleder i DLF.
21/04/2016/av DLF administrasjonen

DLF Forum og Generalforsamling 2016 

DLF inviterer alle medlemmer til DLF Forum med generalforsamling og middag. Dette er vårens viktigste samling for DLFs medlemmer, og hver bedrift kan delta med så mange representanter man ønsker.
16/03/2016/av DLF administrasjonen

Konkurrentenes produkter – lovlig inspirasjon eller ulovlig snylting?

DLF vil i samarbeid med advokatfirmaet Arntzen de Besche arrangere DLF Forum 3. mai 2016, kl. 09.00 – 11.00. Tema er «Konkurrenters produkter – lovlig inspirasjon eller ulovlig snylting?».
16/03/2016/av DLF administrasjonen

Nye medlemmer i DLFs komiteer

DLFs styre holdt møte i mars hvor søknader om opptak til komiteene ble behandlet. DLF ønsker samtlige nye komitémedlemmer velkommen!
10/03/2016/av DLF administrasjonen

Innlogging for medlemmer

Egen innlogging for DLF medlemmer lanseres i 2018. Mer informasjon kommer.

Motta DLF Nyhetsbrev