Too Good To Go – ny DLF Partner

Vi ønsker Too Good To Go velkommen som som ny DLF Partner

Too Good To Go er verdens største nettbaserte markedsplass for overskuddsmat og jobber for å redusere matsvinn i 17 land.

Foto: Too Good To Go

Gjennom appen med samme navn har de reddet 93 millioner måltider fra å bli kastet.

Appen knytter butikker, spisesteder, leverandører og andre som har mat til overs sammen med folk som ønsker å redde maten til redusert pris. Varene har for eksempel kort holdbarhet eller produksjons- og skjønnhetsfeil.

– Ved å samarbeide med oss får man et enkelt og fleksibelt verktøy for å redusere svinn. Man tjener penger på mat som tidligere kanskje ville blitt kastet, og engasjerer i tillegg sitt eget lokalmiljø til å bli med på en positiv miljødugnad. Det gir positive utslag både for bærekraftsmål og bunnlinja, og bygger en god relasjon til forbrukere, sier Ann-Kristin Raknes Pfründer, daglig leder i Too Good To Go Norge.

Les mer om Too Good To Go her

Om DLF Partnerprogram

En DLF Partner skal tilby produkter eller tjenester som er relevante for DLFs medlemsbedrifter. De skal kunne bidra til DLFs mål om en «levende møteplass for utvikling og utveksling av kompetanse».

DLF Partnere godkjennes ut fra relevante og kvalitetsmessige kriterier og må akseptere og etterleve DLFs retningslinjer for møter.

Se oversikt over alle DLF Partnere her