Digitalt frokostseminar om bærekraft!
Bærekraftsfeltet er i rask endring og forventningene og kravene til arbeidet har økt drastisk de siste årene. Det er krevende å orientere seg i jungelen av nye krav, begreper og voksende forventninger fra kunder, myndigheter og egne ansatte. Stadig flere ser at de må jobbe med bærekraft. Samtidig vet vi at mange selskaper innenfor dagligvarebransjen synes det er vanskelig å vite om arbeidet de gjør er godt og hvilke teamer og tiltak som bør prioriteres.
I samarbeid med PwC inviterer vi til digitalt frokostseminar om bærekraft for DLFs medlemsbedrifter,
onsdag 29. mars kl. 08:30 – 09:40
På dette frokostseminaret vil foredragsholdere med spisskompetanse innen bærekraftsarbeid i dagligvare- og serveringsmarkedet, gi en innføring i hvordan EUs bærekraftsdirektiv og Åpenhetsloven påvirker kravene for rapportering. Videre vil vi gi tips til hvordan selskaper bør gå frem for å lage en god bærekraftstrategi og hvordan selskaper kan påvirke matsvinnet sitt.
Avslutningsvis vil tre praktiske kurs introduseres. Disse kursene er utviklet for DLFs medlemmer for å hjelpe dere med ulike utfordringer knyttet til bærekraft, og passer både for små, store, nasjonale og internasjonale selskaper.
Agenda
- Status for bærekraftsarbeidet hos DLFs medlemmer
- Kommende lovkravene innenfor bærekraft som EUs bærekraftsdirektivet og Åpenhetsloven
- Det er ikke bærekraftig å kaste mat – oppdatering på tall og eksempler på tiltak
- Introduksjon av praktiske kurs for DLFs medlemmer:
Praktisk informasjon
- Påmeldingsfrist: fortløpende frem til vi starter.
- Lenke sendes ut 1-2 dager i forkant.
Kontaktpersoner
Påmelding:
Siw Skjervold
Seniorrådgiver kommunikasjon og medlemstjenester
Siw.skjervold(a)dlf.no
Innhold seminar:
Helena Slapø
PwC | Manager | Sustainability & Climate Change
helena.slapo(a)pwc.com | mobil 92 08 53 46