Statsråd Iselin Nybø og det britiske dagligvaretilsynet kommer til DLF eHøstmøte!

 

Programmet til det digtale DLF eHøstmøte 15. oktober  begynner å falle på plass. Vi kan allerede nå avsløre at vi er så heldige å få besøk av statsråd Iselin Nybø og Christine Tacon, direktøren for det britiske dagligvaretilsynet.

Program

Det er mange viktige saker på bransjens agenda denne høsten. Erfaringene fra koronapandemien og smitteverntiltakene står sentralt. Men det er også et år preget av politiske diskusjoner rundt bransjen vår. Blant annet den ferske stortingsmeldingen, og den nylig vedtatte Lov om god handelsskikk. Næringsminister Nybø vil holde et innlegg om våre politiske rammevilkår fremover.

Fra nyttår vil vi få et eget Dagligvaretilsyn. Hva kan vi forvente oss, og hva er erfaringene med et dagligvaretilsyn i UK? Dette skal Christine Tacon snakke om.

Vi får flere gjester og et oppdatert program vil snart komme på våre nettsider. Vi lover et innholdsrikt og høyaktuelt program på historiens første DLF eHøstmøte den 15. oktober!


Invitasjon og påmelding

Hold av 15. oktober kl. 9:00 – 12:30!

Invitasjon med påmelding sendes ut til alle ansatte i DLFs medlemsbedrifter som har registrert seg som mottaker av DLF Nyhetsbrev.

Mottar du ikke nyhetsbrev i dag kan du registrer deg her (gjelder kun ansatte i DLFs medlemsbedrifter).

Ønsker du bare å motta invitasjon til eHøstmøte send oss en mail og gi beskjed (gjelder DLF medlemmer)

DLF eHøstmøte er kun åpent for ansatte i DLFs medlemsbedrifter og inviterte gjester.


DLF Utmerkelser 2020

Tradisjonen tro skal vi også kåre vinnere av DLF Utmerkelser 2020. Finalister vil bli presentert på eHøstmøtet.


Tidligere saker:

DLF Høstmøte 2020 blir digitalt