Signer tilslutningserklæring for reduksjon av matsvinn før jul!
Start 2020 med miljøbeviste nyttårsforsett!
12 bransjeorganisasjoner i mat- og serveringsbransjen har signert «Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn» med myndighetene på vegne av sine medlemsbedrifter. Målet er å halvere matsvinnet innen 2030.
Så langt har 93 ledende virksomheter tilsluttet seg avtalen og matsvinnet er redusert med 12 prosent, men for å nå målet må langt flere bedrifter bli med. Ikke bare bidrar bedriftene til mindre sløsing, lavere klimafotavtrykk og bedre økonomi i egen bedrift.
Signer før jul
27 DLF medlemsbedrifter har allerede signert. Er ikke din bedrift en av disse kan du signer avtalen før jul, og dere blir en av mange som står frem med et nyttårsløfte til forbrukerne i media 6. januar. Et nyttårsløfte som er i tråd med Bransjeavtalen og FNs bærekraftmål, og som kommer til å bli tatt godt imot etter fjorårets mange matsjokk fra vår egen bransje.
Vil du være med på listen over de som har forpliktet seg til å redusere matsvinnet, ta kontakt med Matvett
DLF medlemmer som har signert avtalen
Läntmannen Unibake Norway AS, Leiv Vidar AS, Maarud AS , Brynild Gruppen AS, Findus Norge AS, Nortura SA, O. Kavli AS, TINE SA, Barilla Norge AS, Mills AS, Orkla ASA, Grilstad, Baxt, Unilever Norge AS, Hennig-Olsen AS, King Oscar AS, Norgesmøllene AS, Salmon Brands AS/Salma, Lerøy Seafood AS, Lerum AS, Hansa Borg Bryggerier AS, Haugen-Gruppen, Hoff AS, Nestlé Norge, Unilever Norge AS, Dr. Oekter og Den Stolte Hane.
Relevante saker
Mer informasjon om bransjeavtalen og Matvett
Flere DLF medlemmer signere bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn