Mette Hanekamhaug til DLF

Mette Hanekamhaug. Foto: Privat.

Mette Hanekamhaug (31) er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Dagligvareleverandørenes forening (DLF). Hun tiltrer stillingen 1. juli 2019.

– Vi er veldig glade for å få Mette med på laget, sier Helge Hasselgård, administrerende direktør i DLF. – Hun bringer med seg verdifull erfaring fra både politikk og organisasjonsliv, og hun har solid kommunikasjonsfaglig bakgrunn. Mette vil bli en viktig ressurs for DLF sitt arbeid med viktige samfunnsspørsmål knyttet til dagligvaremarkedet, bedriftenes miljøansvar og annen næringspolitikk.

– Utviklingen i dagligvare- og serveringsmarkedet påvirker hele befolkningen hver dag. Å få muligheten til å arbeide for gode rammevilkår for merkevareleverandørene og et velfungerende marked for forbrukerne er et privilegium, sier Mette Hanekamhaug.

Hanekamhaug kommer fra stillingen som politisk seniorrådgiver i Norske Kvinners Sanitetsforening, og har tidligere vært kommunikasjonskonsulent i Geelmuyden Kiese. I perioden 2009 – 2013 var hun stortingsrepresentant og skolepolitisk talsmann for FrP.