Lær hvordan din bedrift kan utvikle bærekraftstrategi og klimaregnskap – Kursene er avlyst!

09.10 Kursene er avlyst!

 

Meld deg på kurs og lær hvordan din bedrift kan utvikler bærekraftstrategi og klimaregnskap

Stadig flere ser behovet for å øke egen innsats innen bærekraft. Samtidig vet vi at mange selskaper innenfor dagligvarebransjen synes det er vanskelig å vite om arbeidet de gjør er godt nok, og hvilke tema og tiltak som bør prioriteres.  Det er utfordrende for mange å forholde seg til hvilke krav som må oppfylles, og hvordan disse passer inn i egen bedrift.

Før sommeren arrangerte vi i samarbeid med PwC to ulike bærekraftkurs skreddersydd for DLFs medlemmer. Fikk du ikke mulighet til å delta, får du nå en ny mulighet til å lære mer om hvordan man utvikler bærekraftstrategi og klimaregnskap.

Vi har satt opp to nye kursdatoer

Kursene er skreddersydd for DLF medlemmer som ikke har startet med bærekraftsarbeidet eller som har behov for å oppdatere arbeidet sitt, slik at arbeidet er i tråd med kommende rapporteringskrav. Kursene passer både for små, store, nasjonale og internasjonale selskaper.

24. oktober kl. 09:00 – 14:00: Lær å lage bærekraftstrategi

Å vite hvor en bør starte i bærekraftsarbeidet eller hvilke krav en må oppfylle kan være utfordrende. Dette kurset passer for DLF medlemmer som ikke har startet med bærekraftsarbeidet eller som har behov for å oppdatere arbeidet sitt slik at arbeidet er i tråd med kommende rapporteringskrav. 

25. oktober kl. 09:00 – 14: 00: Lær å lage et godt klimaregnskap

Et godt klimaregnskap er avgjørende for å sikre godt klimaarbeid. Dette kurset passer for DLF medlemmer som ønsker hjelp til å sette opp et klimaregnskap. Det krever ingen tidligere erfaring med å sette opp klimaregnskap.

Les mer om kursene her:

Klikk på kurset du vil lese mer om.