DLF Partner KVALE inviterer til seminar om hvordan beskytte merkevaren mot kjedenes andel av egne merkevarer

DLF Partner Kvale inviterer DLFs medlemsbedrifter til gratis seminar om hvordan beskytte merkevaren når andelen av kjedenes egne merkevarer øker

Tirsdag 12. desember kl. 09:00 – 10:30, Haakon VII`s gate 10 (6. etg) , 0161 Oslo. Det blir enkel servering.

Oppdatert 4. des: Det er fullt for oppmøte hos KVALE, men mulighet til å følge seminaret via streaming. Meld deg på her!

 


Trenden i norsk dagligvare er klar: Antallet av kjedenes egne merkevarer øker, og utvalget av produkter blir færre på leverandørenes bekostning. Samtidig ser vi gjentatte eksempler på «copy-cats».

Hva bør leverandørene gjøre for å beskytte sine sterke merkevarer? Og hvordan skal sterke merkevarer forvaltes ved utviklingen av emballasjedesign?

Dyktige foredragsholdere fra TINE, GRID, Stobbs og Kvale kan kanskje ikke gi deg alle svarene, med vi er trygge på at du vil få mange gode, nyttige tips som du ikke vil gå glipp av.

Agenda:

  • Velkommen og kort introduksjon om rettslig rammeverk v/ Sunniva Viken, senior associate i Kvale, Marie Vaale-Hallberg, partner i Kvale.
  • Hvordan utvikle merkevarer som lykkes v/ Thomas Grotle, strategisk rådgiver, partner Grid.
  • Praktiske tips ved design og markedsføring av produktemballasje for å sikre vern mot etterligninger v/ Magnus Melsom, konsernadvokat TINE SA.
  • Hva kan England lære oss om beskyttelse av velkjente varemerker? v/Geoff Steward, advokat i Stobbs. Foredraget er på engelsk.
  • Kjør debatt!

Hvem passer seminaret for?

Enhver som jobber med salg og markedsføring av dagligvarer, eller reklame, design og kommunikasjonsbyrå som jobber med strategisk posisjonering av merkevarer eller som utvikler reklame – og emballasjedesign for leverandører i dagligvaremarkedet. Det passer også for internadvokater som jobber for dagligvareleverandører.

Vi håper flest mulig møter fysisk, har du ikke mulighet til å møte opp send en e-post til [email protected] for stream.

 

 

 


Kvale hjemmeside