Har du lyst til å jobbe i DLF? Vi søker etter kommunikasjonsdirektør

 

 

Vi søker etter en kommunikasjonsdirektør som vil ha særskilt fokus på næringspolitikk og samfunnskontakt.

Vi ser etter deg som vil være med å representere interessene til over hundre små og store merkevareleverandører i dagligvare- og serveringsmarkedet. Og ikke minst vil du få være med på å gi forbrukerne verdi og valgmuligheter i et bærekraftig marked.

Som kommunikasjonsdirektør hos DLF vil du ha en rolle med stor samfunnspåvirkning og du får spille en viktig rolle i prosesser som påvirker oss alle og vårt forbruk. Dagligvareleverandørene utgjør en spennende bransje som er preget av stor interesse fra både media og politikere, og du vil ha ansvar for å løfte og drive fram den næringspolitiske agenda for DLF sammen med faglig dyktige og erfarne kolleger og representanter for medlemsbedriftene. Du vil jobbe med hele bredden av kommunikasjonsfaget, både strategisk, taktisk og operativt. Du vil også representere DLF som talsperson.

Kompetanse og erfaring

For å lykkes i rollen er det viktig med solid kommunikasjonsfaglig erfaring og kompetanse om politiske beslutningsprosesser.

Du har også gjerne en innsikt i dagligvarebransjen, god forretningsforståelse, evnen til å skape gode relasjoner og stor forståelse og interesse for samfunnet.

Som person er du tillitvekkende, modig, utholdende, positiv, omgjengelig, selvdreven og streetsmart. I tillegg er du engasjert og oppdatert om digitaliseringens muligheter og den digitale utviklingen.

Hos DLF vil du få

  • en høy grad av selvstendighet og innflytelse
  • varierte arbeidsdager
  • jobbe med sterke merkevarer og spennende medlemsbedrifter
  • arbeidsplass sentralt i Oslo

Synes du dette høres spennende ut?

Da vil vi veldig gjerne høre fra deg så snart som mulig. Du behøver ikke å vente til søknadsfristen den 14. februar, vi intervjuer fortløpende.

Kontaktinformasjon

Les om stillingen hos rekrutteringsbyrået Hammer & Hanborg

Har du spørsmål om stillingen eller DLF kan du ta kontakt med Mette Marstrander på [email protected] , Trine Larsen på [email protected] eller ringe 22 44 33 00.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver dersom ønskelig.