FOOD 2025: Norsk dagligvare, bedre enn sitt rykte?
NHH inviterer til sin årlige konferanse FOOD
13. mars kl. 09:00 – 15:00, på Radison Blu Scandinavia, Oslo
Du vil møte bidragsytere fra akademia, analysebyråer, organisasjonene og fra næringen selv.
FOOD inviterer forskere, eksperter og næringsliv på scenen for å svare på dette. Konferansier er Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt Geir Mikalsen, NHH.
DLFs direktør for bærekraft Emma Bjørke og Anne Cathrine Berger, daglig leder i Dagligvarehandelens Miljøforum (DMF) skal sammen holde innlegg i programmets del om Bærekraft og sirkulærøkonomi – samarbeid i verdikjeden.
Se hele programmet og meld deg på her
Om FOOD
NHHs årlige konferanse FOOD retter seg mot deg som er sulten på ny kunnskap, enten du jobber i bransjen, i forvaltningen, i politikken eller bare skal ut og handle. Forskere, bransjeeksperter og sentrale bransjeaktører gir deg en bedre forståelse for utviklingen i verdikjeden for mat og konkurransesituasjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og diskuterer fremtidsutsikter for dagligvarehandelen. FOOD er et felles forskningssamarbeid mellom NHH og NorgesGruppen for å generere forskning og ny kunnskap om dagligvaremarkedene, særlig om empiriske spørsmål knyttet til markedsstruktur, konkurranse og produktivitet.
Programkomiteen 2025 består av:
- Philipp Engedal, administrerende direktør, Coop Norge SA
- Christian Hoel, administrerende direktør, Rema 1000
- Runar Hollevik, konsernsjef, NorgesGruppen ASA
- Geir Mikalsen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, NHH
- Anne Marit Panengstuen, konsernsjef, Nortura
- Frode Steen, professor, NHH
- Erik Volden, Senior Advisor, BCG
- Kristine Aasheim, administrerende direktør, Kavli Norge AS