Fagdag Dagligvare – SMART Handelspartner 2017

 

Om få år vil dagligvarebransjen i hovedsak bestå av helautomatiserte lagre og roboter! Varene vil være uberørt av menneskehender fra leverandørens lager til de er i butikk. GS1 Norway kjenner spillereglene for produktmerking, optimale pakninger, transport, sporbarhet, innmelding av grunndata, lanseringstidspunkter – Gjør du? Hvordan kan du som leverandør utnytte denne muligheten? Vi viser deg hvordan du kan utnytte standarder som bransjen er blitt enige om.

GS1 Norway inviterer i samarbeid med DLF, DMF, STAND og Tradesolution til fagdag for dagligvare. Smart Handelspartner fokuserer på grunndata, handels & logistikkprosessene og på trender. Hvordan kan du som leverandør utnytte standarder som bransjen er blitt enige om?

Det er satt opp fire datoer for gjennomføring av fagdagen med første mulighet 29. mars.

Bli en SMART Handelspartner!

På fagdagen får deltakerne se helheten i verdikjeden og nytteverdi og konsekvenser for aktørene i bransjen. Deltakerne vil oppleve hvorfor gode prosesser er avgjørende og få høre hvordan de som er best i klassen jobber. Formen vil veksle mellom forelesning og praktiske oppgaver «hands on» i GS1 Norway Smart Centre.

Målgruppe er leverandører i dagligvarebransjen med funksjonene tett knyttet mot salg/marked, grunndata, logistikk, IKT og produktutvikling. Fagdagen gjennomføres både bedriftsinternt og som åpne arrangementer med deltakere fra ulike bedrifter.

Påmeldingen til Smart Handelspartner er i gang! Klikk her for mer informasjon om datoer, pris og påmelding