Bransjeprosjektet kjedene snakker om!

God digital informasjon om produktene er kjernen i morgendagens digitale og data-drevne dagligvarebransje. Kvaliteten på disse dataene er derfor viktigere enn noen gang!

Vi inviterer til DLF Webinar i samarbeid med Tradesolution AS om bransjeprosjektet Det Store Kvalitetsløftet!

torsdag 31. mars kl. 09:00-10:30.

Bli med og hør mer om hvorfor Martin Aannestad (Direktør Kategoriutvikling i NG) mener at fremtidens markedsledere er de som virkelig tar dette på alvor. «Grunndata har lenge vært viktig for bransjen, men de siste årene har datakvalitet blitt helt avgjørende i ulike IT-løsninger fra produsent og helt ut i vår kommunikasjon mot forbruker».

Stian Kjellemyr Eilertsen (Supply Chain Director i Mills) forteller om sine tanker om hva som skal til for å lykkes. Du møter også Siv Bakkerud (Commercial Director MDM & Digital Content i Tradesolution) som brenner for å sikre at din merkevares digitale tvillinger er eneggede tvillinger!

Målgruppe: ledere på strategisk nivå.


«Gode grunndata er forutsetningen for effektiv varehandel. For TINE som merkeleverandør er det å sikre grunndatakvaliteten like viktig som annet kvalitetsarbeid og har en direkte påvirkning på merkevaren vår – f.eks for å unngå utsolgtsituasjoner i butikk» – Elisabeth Tapper, Konserndirektør Langsiktig innovasjon og digitalisering, TINE.

«Gode og fullstendige grunndata er en forutsetningen for effektivitet i transport, håndtering av varer i helautomatiske lager, space management, automatisk varesupplering, markedsføring, kundens utsjekk i butikk og mer! Derfor er det leit at bransjen fortsatt sliter med feilprosent på 20-tallet ved registrering av nyheter. Tiden er overmoden for et skikkelig løft!» – Tor Helge Gundersen, Direktør Innkjøp og Sortiment, Coop.


 

Påmelding

På vegne av våre medlemmer samarbeider DLF med handelen på områder som materialgjenvinning, matsvinn, produktdata og systemer for effektive lastbærere. Dette skjer gjennom egne selskaper som DLF eier sammen med handelen. Tradesolution er et av disse selskapene.