Årets kjedeforhandlinger og utviklingstrender

 

Tirsdag 10. oktober ble det avholdt DLF Forum med «årets kjedeforhandlinger og utviklingstrender med fokus på EMV» som tema,  i samarbeid med Kvale Advokatfirma.

Det ble en informasjons rik dag med faglig innhold og hyggelig mingling for de påmeldte DLF medlemsbedrifter.

Henrik Svane, Partner, Kvale Advokatfirma ga et juridisk blikk på høstens forhandlinger og kjedeavtaler.

Birgitte Hem Reuter og Niclas Nordset fra Nielsen snakket om kjedeutvikling pr i dag-  og tok frem interessante trekk i markedet, spesielt med fokus på EMV.

Marie Vaale-Hallberg, Partner i Kvale, hadde fokus på EMV som utfordrer til uavhengige leverandørens merkevarer. Innspill på hvor tett kan kjedene legge seg på produktene og hvordan reagere dersom de legger seg for «tett».

Dagen ble avsluttet med foredrag av Håvard Jensen, kjededirektør i Coop om suksessen bak Coop og Ica. Vi fikk også et innblikk i hvor veien går videre for Coop.

 

Hvis du var til stede på forumet og ønsker å motta presentasjoner, send mail til Siw Skjervold

Program

Følg med på våre nettsider for neste DLF Forum.

 

Konkurranserettslige forholdsregler

Deltakere i DLFs møter og aktiviteter skal ikke innlate seg på drøftelser, handlinger eller opptreden som kan krenke konkurranselovgivningen. Deltakerne skal ikke drøfte eller utveksle konfidensiell eller konkurransesensitiv informasjon, herunder ikke-offentlig informasjon om priser, rabatter, markedsstrategier, salgs- eller leveringsvilkår, mv. Dette gjelder både for formelle DLF-møter, men også ved uformelle samtaler eller drøftelser før, under eller etter møter i DLF-regi. Se for øvrig Retningslinjer for DLFs møter