Gilde kjøttdeig vant DLF Innovasjonspris!

Gilde kjøttdeig vant DLF Innovasjonspris!
DLF gratulerer Nortura som er årets vinner av DLF Innovasjonspris. Nortura vant prisen for andre år på rad, i år med Gilde Singelfryst kjøttdeig til storhusholdning.

Gilde Singelfryst Kjøttdeig er uten tilsatt salt, og fryst i «enkelt-strimler» som gjør det lett å porsjonere rett fra posen uten å måtte tine produktet først. Du kan lese mer om årets vinner her.

Nortura vant den gjeve prisen foran Orklas glutenfrie Pizza Grandiosa og en ny, tykkere variant av konditorfarge fraDr. Oetker.

Årets jury vurderte 26 innkomne bidrag. Juryen bestod av Svein Harberg, stortingsrepresentant (H) og leder av Familie- og kulturkomiteen. Tor Helge Gundersen, innkjøpsdirektør i Coop. Bendik Samuelsen, professor ved Institutt for markedsføring ved BI, Nina Veflen Olsen, professor og forsker i Nofima og Helge Hasselgård adm. dir i DLF.

Tidligere vinnere er blant andre Nortura for «Saftig kalkun» (2014), Coca-Cola for flasker med bioplast (2013), Ella’s Kitchen med middagsretter for barn (2012) og Tine for YT-serien (2011).