FOOD 2023 – Matvarepriser i taket: Hvor går kunden og hvordan responderer verdikjeden?

NHH inviterer til sin årlige konferanse FOOD 

13. mars kl. 09:00 – 15:00, på Radisson Blu Scandinavia Hotel, i Oslo.

Hva har skjedd i verdikjeden her hjemme? Hva skjer hos våre naboer og hvordan kan vi vente at kundene responderer? Hvordan kan verdikjeden utnytte ny teknologi, og hvordan skal alt dette skje samtidig som bærekraft opprettholdes?

Du vil bl.a. møte eksperter som følger matvarebransjen tett, Sverre Martinsen og Magnus Proesch (BCG), Ivar Pettersen (Alo-analyse), Marie-Louise Riewerts (NielsenIQ, Danmark).

Du får også høre om AI og matproduksjon, vertikalt landbruk, roboter og selvgående fartøy. Vi møter Robert Ekrem (Völur), professor Pål Johan From (NMBU).

Professor Øystein Thøgersen og Frode Steen fra NHH vil også være på plass. Erik Solheim avslutter dagen med sine tanker rundt bærekraftsutfordringer.

Se hele programmet og meld deg på her 


FOOD er et felles forskningssamarbeid mellom NHH og NorgesGruppen for å generere forskning og ny kunnskap om dagligvaremarkedene, særlig om empiriske spørsmål knyttet til markedsstruktur, konkurranse og produktivitet.