Gratis frokostseminar i samarbeid med Arntzen de Besche Advokatfirma


Lurer du på hvilke muligheter og utfordringer som ligger i netthandel med dagligvarer?

I samarbeid med Arntzen de Besche Advokatfirma inviterer vi til gratis frokostseminar hvor vi ser nærmere på dette. Seminaret er åpent for alle.

Handel med dagligvarer på nett – muligheter og utfordringer

Nordmenn handler årlig dagligvarer for milliarder av kroner. Netthandel har tradisjonelt stått for en liten andel av handelen. Men de siste årene har netthandelen tatt seg betydelig opp. Antallet som handlet mat på nett, nær doblet seg fra 4 prosent i 2015 til 7 prosent i 2016 ifølge «Mat på nett-barometer 2017» og det finnes i dag alt fra fullsortiments nettbutikker som konkurrerer med de store butikkjedene, til nisjebutikker som selger spesialprodukter.

Netthandel gir også muligheter for leverandørene til å selge til forbrukere uten å gå gjennom de store dagligvarekjedene. Det er et voksende marked for uavhengige fullsortiments nettbutikker, og flere leverandører etablerer egne nettutsalg.

Tid/sted:

Torsdag 8.juni kl 09.00-11.00, frokost /registrering fra kl 08.30. Vi starter presis.
Arntzen de Besches lokaler i Bygdøy Allè 2, 0257 Oslo.

Påmelding direkte til Arntzen de Besche  innen 6. juni.

Foredragsholdere:

Arnulf Refsnes er daglig leder og gründer av Brødboksen.no. Det som startet med ideen om ferskt brød rett på døren, har nå passert en årlig omsetning på 100 millioner og har en vekst på 30% i måneden. Refsnes vil snakke om gründerreisen, forbrukertrender på nett og mulighetene som netthandel med mat representerer for dagligvareprodusentene.

 

Camilla Robstad er advokat i Orkla, en av Norges største dagligvareleverandører, og hun vil snakke om konkurranserettslige aspekter ved netthandel.

 

 

Andreas Nordby er partner i Arntzen de Besche, og han vil gi noen praktiske råd om hvilke juridiske kjøreregler en må være oppmerksom på ved netthandel.

 

 

Thea Susanne Skaug (kontaktperson) er partner i Arntzen de Besche og arbeider innenfor konkurranserett, markedsrett og offentlige anskaffelser. Skaug har tidligere vært medlem av lovutvalget «God Handelsskikk i dagligvarekjeden» og «Matkjedeutvalget».