DLF er på SMAK 2017
Da er vi på plass med egen stand på SMAK 2017.
Vi ønsker alle våre medlemmer, nye og gamle, samt andre bransjeaktører velkommen innom stand nr E03-17 (vis a vis Inspirasjonsscenen)for en hyggelig prat.
Fredag 10. februar kl. 13.00 vil vi presentere hele rapporten «Servering mot 2025». Dette kan du få med deg på Seminarrom 1, hall E. En liten smakebit får du kl 11.00 på Inspirasjonsscenen, også hall E).
Ole Petter Nyhaug presenterer rapporten utarbeidet av DLF sammen med Opinion AS. Rapporten gir deg innblikk i fremtiden slik den mest sannsynlig vil utvikle seg for serveringsmarkedet, sett i et forbrukerperspektiv. Med det får du grunnlag til å stille de strategiske spørsmål for din bedrift og produkt hvordan dere kan møte forbrukernes forventninger i fremtiden.
Les intervju med John Aas, Marked-og organisasjonssjef i DLF i KBS utgaven til Dagligvarehandelen om tilstedeværelse på SMAK 2017 og «Servering mot 2025» (vedlegget med tillatelse fra Dagligvarehandelen).
SMAK 2017 er Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskapning. SMAK samler hele bransjen fra lokalprodusert til verdenskjente merkevareleverandører. SMAK viser frem det neste til beslutningstakere innen hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og dagligvare. Mer informasjon om SMAK 2017.