Flere gratis BI-kurs for arbeidsledige og permitterte

Myndighetene har bevilget flere midler til kompetanseheving, og DLF kan nå i samarbeid med Handelshøyskolen BI tilby enda flere gratis nettbaserte kurs til permitterte og ledige. Utnytt tiden til å øke din kompetanse innen et tema som arbeidslivet etterspør!

Øk din kompetanse på prosjektledelse, digitalisering og strategi!

I samarbeid med Handelshøyskolen BI gir DLF alle som er arbeidsledig eller helt eller delvis permitterte muligheten til gratis kompetanseheving. Du kan velge mellom en rekke kurs som innen tema som prosjektledelse, digitalisering og strategi.

Korte nettbaserte kurs – ingen opptakskrav

Kursene er åpne for alle uansett utdanningsnivå og har ingen opptakskrav. Alle kursene har en varighet på ca. tre uker og all undervisningen leveres nettbasert. Kursene vil gi deg en grunnleggende forståelse innen hvert tema og du vil lære hvordan du kan omsette teori til praksis i arbeidslivet.

Møt noen av Norges ledende fageksperter

Handelshøyskolen BI er en trippel-akkreditert vitenskapelig høyskoler. Kombinasjonen av akademisk tyngde og praktisk orientering vil gi deg verdifull og etterspurt kompetanse i arbeidslivet. Foreleserne Tore Aalberg, Ragnvald Sannes og Erik Wilberg er noen av våre dyktigste og mest etterspurte undervisere.

Oppstart i august – førstemann til mølla!

De første kursene starter allerede 10. august. Vi har kun 250 plasser per kurs og vil anbefale deg å være raskt ute med å sikre deg plass. Finn frem dokumentasjon fra NAV eller arbeidsgiver som beviser at du er arbeidsledig eller permittert, påmeldingen åpner 1. juli!

Les mer om kursene og meld deg på her.

(Denne saken er levert av BI)

Tidligere saker:

BI tilbyr permitterte ansatte i DLFs medlemsbedrifter gratis kurs