Aktuelt

Webinar: Fra strekkode til QR. Hvordan komme i gang?

I samarbeid med GS1 Norway inviterer vi til webinar 30. mai, "Fra strekkode til QR - Hvordan komme i gang?". QR-koden kan skannes i butikkassen og leses av forbruker med mobil. Webinaret er spesielt relevant for de som jobber innen marketing, produkt-/emballasjeutvikling, logistikk-/produksjon, bærekraft og IT/IS), dagligvare.
24/04/2024/av DLF administrasjonen

DLF Partner Relex Solutions: The future of consumer goods supply chain planning

DLF Partner Relex: Consumer goods companies are facing challenges due to inflation and changing consumer preferences, which are affecting profit margins and driving a shift towards more cost-effective options.
To tackle these challenges, companies are adopting data-driven approaches to supply chain management, focusing on optimization across production, inventory, and distribution.
23/04/2024/av DLF administrasjonen

Forbrukerøkonom: Dagligvaremarkedet i endring

Forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1 er blant de mest profilerte forbrukertalspersonene i landet, bl a gjennom sine 17 år som viktig del av TV-serien «Luksusfellen». Vi har bedt Magne reflektere over sine inntrykk av dagligvarebransjen, og hans første tanke er om og hvordan dagens unge eventuelt vi endre kjøpemønstrene innenfor dagligvareområdet.
18/04/2024/av DLF administrasjonen

Notiser og ukens sitat

Økonomiske rammevilkår, politiske føringer og saker om dagligvarehandelen generelt er tema for denne spalten. Hver uke løfter vi noen saker fra mediebildet - som en oversikt over hva som rører seg.
18/04/2024/av DLF administrasjonen

Beskytt merkevaregullet!

Merkevareposisjonen er helt sentralt for de fleste virksomheter, og innsikt i regelverket for salg og markedsføring i dagligvarebransjen blir derfor stadig viktigere. Derfor arrangerte DLF kurs i Merkevarejus, i samarbeid med Handelshøyskolen BI.
18/04/2024/av DLF administrasjonen

Bærekraftsamarbeid i dagligvarebransjen

- Nå tar hele dagligvarebransjen et viktig, nytt steg i sin samlede bærekraftsatsing, sier Thomas Weihe,  Verdikjededirektør i DLF. - I DLF oppretter vi DLF Bærekraftkomite, som igjen kobles opp mot et nytt samarbeidsutvalg med handelen, BUD – Bærekraftutvalget for norsk dagligvarebransje.
17/04/2024/av DLF administrasjonen

Økt satsing på medlemskommunikasjon

- For å gjøre en best mulig jobb for medlemmene, må vi formidle hva DLF faktisk gjør for dem – og hvordan dette er koblet til det store bildet om hva som skjer i dagligvarebransjen. Derfor øker DLF nå satsingen på innholdet i alle medlemskanaler, der trådene samles gjennom en nysatsing på et ukentlig nyhetsbrev, forteller Helge Hasselgård, direktør i DLF.
17/04/2024/av DLF administrasjonen

DLF DLS Forum og generalforsamling

Møt landbruks- og matminister Geir Pollestad, innkjøps- og logistikkdirektør Bent Aamotsmo i COOP og adm. direktør Jan Frode Johansen i DLVRY på DLF Forum 29. april.  Sigmund Berle Jensen, adm. direktør og Hege Witsø-Bjølmer, kommersiell direktør fra Tradesolution kommer og skal presenterer deres Totalmarkedsrapport for serveringsmarkedet. Les mer om programmet og meld deg på!
11/04/2024/av DLF administrasjonen

Vil du lykkes med produktlanseringer?

KURS: Gode grunndata er en bærebjelke i effektiviseringen av norsk dagligvare, og det er viktig at aktørene i verdikjeden har høy kompetanse om grunndata og dets betydning og bruk i verdikjeden. Tradesolution arrangerer kurs, både på nett og ved fysisk oppmøte. Meld deg på nå!
08/04/2024/av DLF administrasjonen

DLF og Tradesolution Webinar: BRIDGE Leverandør-dashboards

Webinar om BRIDGE, løsningen som bidrar til mer effektiv samhandling mellom kunde og leverandør i vareforsyningsprosessene. De første pilotene bekrefter potensialet! Lær mer om Bridge, samt hvorfor og hvordan du som leverandør bør ta løsningen i bruk! 
05/04/2024/av DLF administrasjonen

DLF Partner Tjek: Nøkkeltall på tilbudsaviser 1. Kvartal 2024

DLF Partner Tjek: Får oversikt over nøkkeltall for tilbudsavisene første kvartal 2024. Meld deg på webinar 9. april kl. 9:00. Tjek vil her gå igjennom de nyeste tallene basert på innhold publisert i Mattilbud/eTilbudsavis-appen, som har mer enn 700 000 unike brukere i Norge.
02/04/2024/av Siw Skjervold

DLF Nyhetsbrev – hold deg oppdatert på nyheter og fagstoff for bransjen

Er du ansatt i en DLF medlemsbedrift kan du registrer deg for å motta DLF Nyhetsbrev. Relevante nyhetssaker for bransjen, faglige artikler og invitasjoner til DLFs ulike møteplasser blir formidlet via vårt nyhetsbrev.
26/03/2024/av DLF administrasjonen

Innlogging for medlemmer

Egen innlogging for DLF medlemmer lanseres i 2018. Mer informasjon kommer.

Motta DLF Nyhetsbrev