Aktuelt

Fordypningsmodul i Sensorikk og Pakningsdesign

Pakningsdesign er et helt sentralt verktøy i arbeidet med å skape prøving, gjenkjøp og lojalitet hos forbruker. Konkurransen om forbruker er hard, og hva er det man kan gjøre for å sørge for at akkurat ditt produkt står ut i hylla og blir valgt av forbruker?
26/09/2023/av DLF administrasjonen

Vil du lykkes med produktlanseringer?

Gode grunndata er en bærebjelke i effektiviseringen av norsk dagligvare, og det er viktig at aktørene i verdikjeden har høy kompetanse om grunndata og dets betydning og bruk i verdikjeden. Tradesolution arrangerer kurs, både på nett og ved fysisk oppmøte. Meld deg på nå!
25/09/2023/av DLF administrasjonen

DLF Partner Tjek: Trenger du inspirasjon til 2024? – Book en gratis workshop!

Trenger du inspirasjon til 2024? DLF Partner Tjek tilbyr gratis workshop basert på data fra Norges største tilbudsavis apper - Mattilbud og eTilbudsavis, med nesten 700.000 brukere i Norge.
19/09/2023/av DLF administrasjonen

Her skal brukt plastemballasje bli til ny råvare

Når Plastretur og Tomra bygger Norges første nasjonale finsorteringanlegg for plastemballasje, tar de et viktig steg for næringslivet. Som medlem i Grønt Punkt Norge blir din bedrift en del av den nødvendige reisen mot et mer sirkulært kretsløp.
14/09/2023/av DLF administrasjonen

Primar AS – nytt medlem i DLF

DLF ønsker Primar AS velkommen som nytt medlem i foreningen. Primar AS er en familiebedrift med lange tradisjoner innenfor matlaging, og gjør det akkurat slik som man gjør det hjemme - bare i mye større gryter, i en liten fabrikk i Folldal.
12/09/2023/av DLF administrasjonen

Lær hvordan din bedrift kan utvikle bærekraftstrategi og klimaregnskap

Før sommeren arrangerte vi i samarbeid med PwC to ulike bærekraftkurs skreddersydd for DLFs medlemmer. Fikk du ikke mulighet til å delta, får du nå en ny mulighet til å lære mer om hvordan man utvikler bærekraftstrategi og klimaregnskap. Påmeldingsfrist 9. oktober!
08/09/2023/av DLF administrasjonen

DLF eForum: Høstens forhandlinger – meld deg på!

Årets DLF Forum om høstens forhandlinger blir 27.september kl. 09:00 - 11:30. Det vil som vanlig bli en blanding av juridiske innspill og aktuelle saker, med dyktige og relevante foredragsholdere. Mer informasjon om programmet kommer. Meld deg på nå!
06/09/2023/av DLF administrasjonen

DLF Høstmøte 2023 – Merker som skaper verdier

DLF Høstmøte 2023 blir torsdag 19. oktober. Faglige foredrag og prisutdelinger blir til sammen en innholdsrik fagdag og en unik møteplass, som avrundes med festkveld med gode bransjekollegaer og utvalgte gjester.
06/09/2023/av DLF administrasjonen

DLF Partner Tjek: Hvilke leverandører er de mest aktive i kjedenes tilbudsaviser?

I uke 22 publiserte Dagligvarehandelen en større artikkel med overskriften «sterk økning i bruken av relative priser». Saken er basert på en analyse gjort av Tjek, som står bak appene Mattilbud og eTilbudsavis i Norge.  Dagligvarehandelen har spurt Bunnpris og Meny om hvorfor de i økende grad bruker relative priser.
05/09/2023/av DLF administrasjonen

Praktisk kurs: Hvordan lage et godt klimaregnskap

I samarbeid med DLF har PwC har satt sammen 2 kurs for DLFs medlemmer om det å jobbe med bærekraft. Dette kurset passer for DLF medlemmer som ønsker hjelp til å sette opp et klimaregnskap. Kurset krever ingen tidligere erfaring med å sette opp klimaregnskap. Kurset passer både for små, store, nasjonale og internasjonale selskaper.
05/09/2023/av DLF administrasjonen

Praktisk kurs: Hvordan lage bærekraftstrategi

I samarbeid med DLF har PwC har satt sammen 2 kurs for DLFs medlemmer om det å jobbe med bærekraft. Dette kurset passer for DLF medlemmer som ikke har startet med arbeidet, eller som har behov for å oppdatere arbeidet sitt slik at arbeidet er i tråd med kommende rapporteringskrav. Kurset passer både for små, store, nasjonale og internasjonale selskaper.
05/09/2023/av DLF administrasjonen

DLF og Tradesolution Webinar: BRIDGE – Leverandørens beste venn?

DLF og Tradesolution invitere til webinar om BRIDGE. Løsningen skal bidra til mer effektiv samhandling mellom kunde og leverandør i vareforsyningsprosessene. I mars presenterte vi foreløpige planer for løsningen. Denne gang vil vi lansere helt nye verktøy utviklet spesielt for leverandørene.
05/09/2023/av DLF administrasjonen

Innlogging for medlemmer

Egen innlogging for DLF medlemmer lanseres i 2018. Mer informasjon kommer.

Motta DLF Nyhetsbrev