Hvordan behandler DLF dine personopplysninger?

Ny personopplysningslov (GDPR)

Tirsdag 22. mai vedtok Stortinget ny personopplysningslov. Loven trer tidligst i kraft i juli for Norge. Les mer om dette hos Datatilsynet og Regjeringen.

DLF  er opptatt av at du skal føle deg trygg på at dine personopplysninger blir behandlet på en forsvarlig måte. 

Her følger utdrag av DLFs personvernerklæring (les hele her):

De opplysningene vi har registrert på deg som er ansatt i en medlemsbedrift eller en ekstern kontakt er begrenset til navn, arbeidsgiver, mailadresse hos arbeidsgiver og telefonnummer.  I enkelte tilfeller må vi be om annen informasjon som f.eks allergier i forbindelse med servering på møteplasser.

Det er frivillig å gi oss tilgang til dine personopplysninger, men i enkelte tilfeller vil vi trenge slik informasjon for å kunne levere de tjenestene DLF tilbyr sine medlemmer.

Behandlingsgrunnlag 

Vi behandler personopplysninger med utgangspunkt i en berettiget interesse. DLF er som medlems- og interesseorganisasjon avhengig av å registrere opplysninger på brukerne av våre tjenester for å sikre best mulig dialog og service.

Deling av personopplysninger

Dine opplysninger vil kun bli utlevert til andre der dette er nødvendig for å levere våre tjenester. Vi vil kunne dele dine personopplysninger med våre databehandlere og tekniske underleverandører. Du finner en oversikt over våre underleverandører her.

Vi deler også personopplysninger med offentlige myndigheter dersom vi blir pålagt å gjøre det basert på en lovfestet utleveringsplikt.

Ved påmelding til arrangementer kan du bli bedt om å oppgi personopplysninger som enkelte underleverandører og samarbeidspartnere kan få tilgang til, herunder navn, tittel, bedrift, eventuelle allergier og kontonummer for refusjon ved avmelding.

Oppbevaring og sletting

Vi oppbevarer personopplysninger i vårt CRM system. Opplysningene lagres ikke lengre enn det som er nødvendig for å tilby deg våre tjenester eller for å oppfylle formålet med behandlingen på annen måte. Dersom du er mottaker av vårt nyhetsbrev og melder deg av denne, enten ved å gjøre dette via link i nyhetsbrevet- eller ved å sende oss en mail, vil du ikke lenger motta dette. Dine opplysninger vil ligge i vårt CRM system til vi får beskjed om at du har sluttet i medlemsbedriften eller til du ber om at dine opplysninger blir slettet.

DLFs Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev er i tillegg til våre nettsider hovedkilden til å formidle relevant og viktig informasjon til våre medlemsbedrifter og deres ansatte. Det er frivillig å melde seg på nyhetsbrevet-  og man kan når som helst melde seg av. Les mer om DLFs Nyhetsbrev.

Les hele DLFs personvernerklæring

Er din bedrift forberedt på GDPR? Ta testen her.