Er ditt firma vinner av årets DLF utmerkelser?

 

Nå er det igjen tid for våre medlemmer å nominere sine produkter til DLF utmerkelser som deles ut på Høstmøtet i Tønsberg 19. oktober.

For å vise frem den bredde av positive bidrag våre medlemmer står for, har DLF utviklet tre utmerkelser de kan nominere sine produkter til. Disse er DLF Innovasjonspris, DLF Merkevarepris og DLF Samfunnsansvarspris. Les mer om utmerkelsene her.

 

 

Nominering

Nettsiden for registrering av produkter er nå åpnet. Vi anbefaler at du leser konkurranseguiden før registrering.

De som deltok i fjor kan logge seg inn på brukerkonto som da ble opprettet. For nye brukere må det opprettes brukerkonto og det gjøres her.

Påmeldingfrist 4. september.

En jury velger tre finalister og en vinner i hver kategori. Juryen er satt sammen av personer med bredde av erfaringer og kunnskap, fra bransjen og ekstern vil vurdert produktene. Utmerkelsene blir delt ut på DLF Høstmøte 19. oktober.

Er det noe som er uklart eller om du har spørsmål om nominering e.l så ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Siw Skjervold siw.skjervold@dlf.no 

Kandidaten må eies av, selges av eller være gjennomført av et DLF-medlem.

La deg inspirere av fjorårets vinnere

DLF Samfunnsansvarspris ble tildelt Brynild Gruppen AS for Den Lille Nøttefabrikkens bærekraftige cashewnøtter fra Mosambik

Finalister: Orkla Foods Norways program for å redusere salt og Mills- Tid for matro

DLF Innovasjonspris ble tildelt Kavli Norge AS for Q Skyr Mini

Finalister: Colgate Expert White og Nortura Proff stykkvis og delt

DLF Merkevarepris ble tildelt Orkla Health AS for Möller’s Tran

Finalister: Freia Melkesjokolade og Plumbo

Ler mer om fjorårets vinnere her.

 

Høstmøte 2017

Informasjon om program og påmelding til Høstmøte 2017 legges ut forløpende når det er klart. I mellomtiden kan du holde av 19. oktober i kalenderen din.